Camp Buresø

CAMP BURESØ

En 24 timers Corona-venlig oplevelse, som lader dig op med fornyet energi til at forfølge flere af de ting, som betyder noget for dig.

Kom og vær med til at skabe rammerne for et unikt nyt fælleskab

Camp Buresø er en unik mulighed for at tjekke ind med dig selv og reflektere over den vej, som du er på vej ud af.

Riv et døgn ud af din kalender og få en naturlig, batteriopladende og opløftende oplevelse, hvor du samtidig møder nye mennesker, skaber nye minder og får stimuleret dine sanser på nye måder.

Oplevelsen inkluderer gåture (nogle i stilhed), spændende snakke, meditation og alenetid – kombineret med uhøjtideligt samvær, lækker vegetarisk mad, store bål, atmosfærisk musik + (frivillig) badning i måneskin og solopgang. Nå ja, og så også et glas cava til dem, der har lyst.

Lokationen

Buresø er et hemmeligt sommerhusområde, som ligger nordvest for København. Her finder du et kæmpe skovområde og en af Danmarks reneste badesøer med badebro. Området ligger væk fra store veje, som giver stedet en helt særlig ro (især om aftenen og natten). 

Pladser

Der kan være op til 8 personer i hver camp. Dette er både for at holde det intimt og for at efterleve de gældende Corona restriktioner. En plads inkluderer: overnatning i et af de opsatte en-mandstelte med forhåndsoppustet luftmadras, (to-go) kaffe/te, snacks, hjemmelavet vegetarisk aftensmad og morgenmadsbuffet. 

Campen

Vi er gået efter at gøre CAMPEN til en komfortabel oplevelse uanset vejret. Derfor bliver den slået op på en privat grund, hvor der vil være adgang til et helt normalt toilet, pavilloner og varme, hvis det bliver for koldt. Grunden ligger 45 sekunders gang fra skov og sø.

PROGRAMMET

Dag 1:
Dag 2:

PRIS

Pladser fra kr. 395,00 pr. person.

Psst! Gad du godt deltage men gør det ikke? Fortæl os hvorfor. (Det er 100% anonymt)

Praktisk info

For at understøtte sundhedsmyndigernes indsats, så beder vi alle blive testet forud for hver camp. Herudover tager vi alle fornødne forholdsregler, når det kommer til forebyggelse.

Bil: Du hælder benzin på tanken, starter bilen og sætter GPS’en til adressen, som du modtager efter din tilmelding. Du kan parkere 1 minut fra Campen og der er ikke parkeringsvagter.

Offentligt: Nærmeste s-tog er Stenløse St., hvorfra du kan cykle (hvis det er godt vejr). Ellers arrangerer vi opsamling omkring kl. 11:30. Tilsvarende på hjemturen vil der være samkørsel tilbage til stationen. 

Helikopter: No problem. Du kan lande ved badestedet. Eller på mit tag.

Den modtager du ved tilmelding.

Buresø er både en by og en af Danmarks reneste badesøer.

Der er sandbund, badebro og helt utrolig flot. 

Om du har lyst til at bade er selvfølgelig helt op til dig. 

Der er ikke badefaciliteter tilknyttet campen.

Ja for Søren. En del af oplevelsen er at inspirere dig til, hvor både lækkert og mættende god vegetarisk mad kan være.

Der kan forekomme mælkeprodukter som ost, som det er muligt at vælge til/fra. Der vil ikke være kød. Hvis du har allergi eller lign., så finder vi ud af det.

Der er inkluderet kaffe, te og al det vand, som du kan drikke. Herudover er der også 1-2 glas bobler. 

Det er selvfølgelig helt frivilligt, om du i det hele taget vil drikke alkohol.

Hvis du har brug for noget udover det, så er du velkommen til selv at medbringe. Der er dog begrænset køleskabsplads.

Arrangementet er – som udgangspunkt – modstandsdygtigt overfor al slags vejr. Men såfremt det virkelig regner (eller sner?), så kan det være nødvendigt at aflyse i sidste øjeblik. Skulle det ske, så får du selvfølgelig dine penge refunderet.

Så er I velkommen til at medbringe jeres eget 2 personers telt er booke to pladser med eget telt. Se mere info under den pågældende camp.

Det må du. Teltet må bare ikke være bredere end 200 cm eller længere end 250 cm. Det svarer til en standard størrelse 2 personers telt.